Pitanja

e-TOVAR box

Pošalji upit


  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Pitanja

  Imate pitanja?

  Pročitajte pitanja ispod, a ako ne možete pronaći odgovor, pošaljite nam svoje pitanje, mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

  Česta pitanja

  Koliko se dogovara vaša usluga?

  Za jednostavnije usluge preferiramo direktan poziv na mobitel 099 197 8703. Za kompleksnije usluge nam se možete obratiti preko obrasca za ponude ili na e-mail: selidbe@e-tovar.com.

  Koje načine plaćanja prihvaćate?

  Gotovina.

  Koliko košta vaša usluga?

  Cijena ovisi o vrsti usluge koju trebate. Za kompleksnije ili kombinaciju usluga, možete zatražiti ponudu ovdje. Po potrebi izlazimo na teren za procjenu.

  Koliko prije dogovoriti uslugu?

  Uslugu možete dogovoriti po potrebi, s naše strane preferiramo dan do dva prije za jednostavnije usluge, te desetak dana prije za kompleksnije usluge.

  Ostala pitanja

  Što sve selite, prevozite, dostavljate?

  Selimo stanove, apartmane, kuće, skladišta, urede, firme, garaže.. Dostavljamo nove uređaje, bijelu tehniku i namještaj direktno iz trgovine, strojeve, građevni materijal, ugostiteljsku opremu… Selimo, prevozimo i dostavljamo sve što stane u kamion 😉

  Čemu služi onaj vaš čudan stroj?

  Automatska kolica za penjanje uz stepenice je stroj koji vama i nama olakšava unos stvari, materijala i uređaja. Od milja ga zovemo električni tovar ili skraćeno e-TOVAR. Iako TOVAR, ovaj naš nikad nije tvrdoglav.

  Rastavljate li i sastavljate namještaj?

  Da, naravno, sve što rastavimo to ćemo i sastaviti.

  Pakirate li stvari i namještaj?

  Za sve stvari imamo zaštitne kutije i karton, te zaštitne folije kako bi vaš namještaj i stvart bili sigurni prilikom prijevoza.

  Trebam li što osigurati prije selidbe, dostave?

  Potrebno nam je osigurati parkirno mjesto najbliže ulazu u zgradu ili kuću.

  NazoviPonuda